билети

Български език

НОВИНИ

Най-продаваното сопрано в света – Sarah Brightman, идва за първи път в България!


18.06.2014

Най-продаваното сопрано в света – SARAH BRIGHTMAN, пристига в София с грандиозен концерт на 12 ноември в Арена Армеец. Организатор на концерта са КАРМА ЕВЕНТС със съдействието на Болкан Ентъртеймънт Къмпани, а събитието е част от световното турне на SARAH – Greatest Hits Tour. Билетите за събитието тръгват в продажба в четвъртък, 19 юни, в мрежата на Eventim на цени от 80 до 150 лв.

SARAH BRIGHTMAN е звезда от международен ранг, адмирирана за своя зашеметяващ вокален диапазон (над три пълни октави), както и за впечатляващите си актьорски и танцови изяви. С над 30 милиона продадени копия в цял свят и 11 албума, изпълнителката на вечните “Time to say goodbye” в дует с италианския тенор Андреа Бочели и "The Phantom of the Opera" с Антонио Бандерас, има несравними постижения и отличия и е всепризната като един от най-значимите артисти на нашето време. SARAH е и първият и единствен артист, поканен два пъти да изпълни химните на Олимпийските Игри – “Amigos Para Siempre” с José Carreras (Барселона, 1992) и “You and Me” с Liu Huan (Пекин, 2008).

„Аз не съм мечтател. Аз съм преследвач на мечти.“ – споделя SARAH за себе си. И това не са просто думи – вече над 30 години талантливата британка безспирно и страстно преследва артистичните си цели в търсене на нови креативни измерения в музиката. Освен с магнетичния си и удивителен глас, SARAH е известна и с красивите си музикални спектакли, потапящи в удивително и неповторимо изживяване.

Не пропускайте изключителната възможност да видите SARAH BRIGHTMAN на живо в София!

Билетите за събитието тръгват в продажба в четвъртък, 19 юни, в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет, на цени от 80 до 150 лв.Други новиниSarah Brightman
RSS Новини