билети

Български език

НОВИНИ

Sarah Brightman прекъсва концертна дейност след концерта си в София на 12 ноември


21.10.2014

След по-малко от месец, на 12 ноември, изключителната SARAH BRIGHTMAN ще изнесе първия си концерт в България. Шоуто на певицата в България идва точно навреме – SARAH ще спре концертната си дейност за повече от година един месец след концерта в София заради пътуването си до Международната космическа станция (МКС). SARAH BRIGHTMAN ще бъде 8-мият космически турист в историята и първият изпълнител, който ще пее на живо от МКС. Преди това обаче, в зала Арена Армеец, певицата със сигурност ще пренесе в друго измерение публиката, благодарение на „космическия” си глас от над 3 октави.

През януари 2015 най-продаваното сопрано в света ще започне тренировките, които ще се проведат в Хюстън, САЩ и Звездния град в Русия. Специалните тренировки ще бъдат безкомпромисни и ще продължат над 9 месеца. Реалната подготовка за пътуването, обаче, е започнала още преди година – SARAH следва определен режим на хранене и пие специални медикаменти.

Изпълнителката на “Time to Say Goodbye” посвети на космическа тематика и единайсетия си студиен проект DREAMCHASER, излязъл през 2013 г. Шоуто в София също ще обедини светлинни и звукови ефекти, напомнящи други светове. А SARAH, с подкрепата на Симфоничния оркестър на БНР, ще ни отведе на пътешествие сред най-любимите песни от репертоара си.

Билети за събитието са в продажба на касите на НДК, Арена Армеец и в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет, на цени от 80 до 150 лв.
Други новиниSarah Brightman
RSS Новини