билети

Български език

НОВИНИ

По желание на феновете: SPIRIT of Burgas пуска и еднодневни билети през април


24.03.2015

Миналата седмица новината за завръщането на SPIRIT of Burgas с хедлайнер мега звездата Роби Уилямс огласи медийното пространство и накара хиляди да изпаднат в еуфорична треска. Фактът, че британският изпълнител ще се появи за първи път в България с пълното си шоу на сцената на фестивала, вечерта на 7 август, с най-големите хитове в почти двучасово шоу, даде рекорден старт на продажбата на билети.

Въпреки това до организаторите и до община Бургас достигнаха множество молби от фенове на фестивала да бъдат пуснати и еднодневни билети за SPIRIT of Burgas. В края на миналата седмица двете страни, организиращи тазгодишното издание обсъдиха различните варианти и в крайна сметка решиха да се вслушат в желанието на феновете.

Цената от 150 лева, която дава достъп за двата фестивални дни, за всички сцени и артисти, които тепърва ще бъдат обявявани ще остане до 10 април! След тази дата в продажба ще бъдат пуснати следните категории билети за SPIRIT of Burgas:

SPIRIT of Burgas - 7 август (денят на Роби Уилямс): 150 лева
SPIRIT of Burgas - 8 август: 60 лева
SPIRIT of Burgas - Пълен фестивален билет: 180 лева


Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg в цялата страна включително в OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, На Тъмно, билетен център НДК. Всички каси за продажба може да видите на Spiritofburgas.com

Информация за останалите изпълнителни от програмата очаквайте скоро!


Други новиниSPIRIT of Burgas
RSS Новини