билети

Български език

НОВИНИ

Сърби и гърци изкупуват оставащите Golden Circle билети за Роби Уилямс в Бургас


25.06.2015

След успешните концерти на британската звезда Роби Уилямс в Белград преди седмица и в Атина преди няколко дни, сръбски и гръцки фенове на лошото момче от Острова са решили да повторят незабравимото си изживяване и в Бургас. На морския бряг Роби Уилямс ще пее за първи път пред българска публика на 7-ми август, в рамките на тазгодишното издание на фестивала SPIRIT of Burgas.

Бармани, дошли в София за състезание, провело се в столичен клуб, споделиха с присъстващите за преживяното - "Роби направо ни взриви. Отидох без очаквания, но шоуто беше велико! От сцената каза, че ще се върне след 18 месеца в Атина, но на нас не ни се чака и проверихме най-близката дата. Така си купихме билети за Бургас – искаме да гледаме Роби на плажа. Още доста наши приятели се организират, така че ще бъдем голяма компания."

Шоуто в Белград беше отразено от медиите по света с гафа, допуснат от Роби, който от сцената каза "Здравейте, Загреб". Над 33 000 фенове първоначално бяха шокирани, но лошото момче на музиката ги спечели отново, изпълнявайки най-големите си хитове.

По време на концерта си в Атина Роби се разчувства и призна, че е имал проблем с наркотиците - "Съжалявам, че ми отне толкова време да дойда. Бях зависим от наркотиците и трябваше да се възстановя, затова и не успях да отида на толкова много места. Наистина съжалявам, че не съм идвал във вашия район по-рано", каза от сцената по време на шоуто 41-годишният изпълнител.

В момента той обикаля света с шоуто си Let Me Entertain You, което ще представи и в Бургас на 7 август.

Промо билетите, както и билетите за Терен 2 са вече разпродадени. Билети на цени от 150 лева за 7-ми август и 60 лева за 8-ми август може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места.
Други новиниSPIRIT of Burgas
RSS Новини