билети

Български език

НОВИНИ

Фенове плащат по 2000 лв. на вечер за хотела на звездите на SPIRIT of Burgas


22.07.2015

По 2000 лв. на вечер са готови да отделят най-верните фенове на Robbie Williams и Kasabian, за да нощуват в хотела, в който най-вероятно ще бъдат настанени звездите на SPIRIT of Burgas. Британските изпълнители пристигат за първи път в България, за да се включат в тазгодишното издание на фестивала SPIRIT of Burgas, което ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас.

„В последните дни доста хора звънят, за да питат дали Robbie Williams или Kasabian ще спят в нашия хотел, резервират си стаи при нас с надеждата да срещнат някоя от звездите. Истерията по фестивала е голяма.“, разкриват от рецепцията на най-луксозния хотел в Бургас.

Най-верните почитатели на SPIRIT of Burgas са решили да окупират морския град два дни преди старта на фестивала с надеждата, че някои от звездите ще пристигнат по-рано и ще имат възможността да ги видят на живо и да се запознаят с тях. След като почти всички хотели в Бургас и региона са пълни, къмпингите и хората отдаващи квартири вече се подготвят, за да поемат допълнителния трафик от хора.

Съвсем скоро от Община Бургас ще обявят и кои булеварди ще бъдат затворени в дните на фестивала, за да може да бъде поет целият поток от хора, прииждащи от всички градове на страната и да се избегнат задръстванията преди и след фестивала. От БДЖ също са дали заявка, че подготвят да пуснат допълнително влакове за дните на SPIRIT of Burgas и така да облекчат трафика към Бургас.

SPIRIT of Burgas 2015 ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас, а хедлайнери са Robbie Williams и Kasabian. Билети за фестивала и пропуски за къмпинга може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места за един или два дни от фестивала.

Други новиниSPIRIT of Burgas
RSS Новини