билети

Български език

НОВИНИ

БДЖ и SPIRIT of Burgas пускат фестивален влак - Robbie Williams EnterTRAIN ще вози феновете до Бургас на по-ниски цени


22.07.2015„БДЖ – Пътнически превози“ и организаторите на тазгодишния SPIRIT of Burgas подготвят специален музикален влак за всички посетители на фестивала. Влакът ще се движи в посока София-Бургас и обратно до седмица преди и по време на фестивала - в първия ден на фестивала (7-и август) и в деня след неговото провеждане (9-и август). Символично наречения Robbie Williams EnterTRAIN ще разполага с бар, вагон с озвучителна система и диджей, които ще направят пътя до SPIRIT of Burgas повече от забавен и приятен.

Robbie Williams EnterTRAIN ще тръгне рано сутринта, за да избегне горещините и ще се движи със следното разписание във фестивалните дни:


  • На 07.08.2015 г. влакът ще замине от Централна гара София в 07:45 ч. -Карлово – 10:15 ч. - Казанлък – 11:18 ч. - Сливен – 12:59 ч. и ще пристигне в Бургас малко преди 15:00 ч.;

  • На 09.08.2015 г. влакът ще потегли от гара Бургас в 13:45 ч. Сливен – 15:55 ч.- Казанлък – 17:37 ч. - Карлово – 18:45 ч. и ще пристигне в София в 21:05 ч.Предварителната продажба на двупосочни билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN по маршрута София – Бургас – София стартира на 23-и юли (четвъртък). Билетите на Релационната цена за билет 2 класа за бърз влак ще се продават с 20% намаление само срещу закупен билет за събитието на всички билетни каси в железопътните гари и бюра в страната. Цената на билета със задължителна резервация за пътуване в двете посоки (София – Бургас – София) ще бъде 31.30 лв. Посетителите на SPIRIT of Burgas, които желаят да пътуват с Robbie Williams EnterTRAIN, могат да ползват и всички предлагани намаления и търговски отстъпки от редовната цена на билета (отстъпки за пътуване на учащи и групи).

Други цени отиване и връщане за 2 клас, бърз влак с 10% отстъпка:


  • Карлово – Бургас – Карлово – 24,80 лева+ 1 лев запазено място;

  • Казанлък – Бургас – Казанлък – 20,50 лева+ 1 лев запазено място;

  • Сливен – Бургас – Сливен – 12,60 лева+ 1 лев запазено място.Цени за учащи (студенти и ученици):  • Карлово – Бургас – Карлово – 13,80 лева+ 1 лев запазено място;

  • Казанлък – Бургас – Казанлък – 11,40 лева+ 1 лев запазено място;

  • Сливен – Бургас – Сливен – 7,00 лева+ 1 лев запазено място.
Подробна информация за закупуването на билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN може да бъде получена от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с билетните каси в
гарите и бюрата са посочени на интернет страницата на железопътния превозвач - www.bdz.bg

SPIRIT of Burgas ще се проведе на 7 и 8 август на централен плаж Бургас, а звездите на фестивала са ROBBIE WILLIAMS (UK), KASABIAN (UK), MILOW (BE), KWABS (UK) и STEREO MCs, както и най-добрите български групи и артисти.

Билети на цени от 60 лева за 8-ми август и 99 лева за 7-ми август може да закупите от OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август), VIP трибуни със седящи места (и за двата дни), както и двудневни билети за целия фестивал.

Още новини и информация може да намерите на www.Spiritofburgas.com


Други новиниSPIRIT of Burgas
RSS Новини