билети

Български език

НОВИНИ

Фестивалът "Sofia Rocks 2011" с Judas Priest и Whitesnake се мести на стадион "Българска армия"


10.06.2011

"Balkan Entertainment Company" вече могат да зарадват своите фенове с новината, че фестивалът "Sofia Rocks" ще се върне в центъра на София. След дълги преговори и проверки на възможностите за промяна на локацията в зависимост от текущите спортни събития, организаторите избраха за място на провеждане на фестивала наскоро ремонтирания стадион "Българска армия" в Борисовата градина. Тази локация ще осигури на публиката на "Sofia Rocks" максимално удобство и бърз достъп до концерта в петъчния ден. Многохилядната публика, закупила си билети за фестивала до момента ще може да влезе в Стадиона навреме, без да изпуска изпълненията на нито една от бандите. Началният час на концерта остава непроменен - 16:00. Вратите отварят в 13:00 ч. Бандите ще излязат на сцена в следния ред:

17.00 - Slade
18.15 - Saxon
19.45 - Mike & The Mechanics
21.15 - Whitesnake
23.00 - Judas Priest

В момента организаторите преговарят и с български групи, които да открият фестивала. Стадион "Българска армия" се намира в Борисовата градина с бърз достъп от бул. "Евлоги Георгиев", Метростанция "Васил Левски", бул. "Драган Цанков", бул. "Цариградско шосе", Орлов мост и бул. "Пейо Яворов". Билетите за фестивала, закупени до момента, ще важат за същите зони и на "Българска армия" по определена схема, публикувана на www.eventim.bg и www.becbg.com. Преустановява се продажбата на паркинг-билети, а за закупените такива до момента, парите ще бъдат върнати в съответните каси, от които са купени.

По отношение на "Sonisphere Bulgaria" в момента се водят преговори и се търси най-доброто решение за българската публика. "Balkan Entertainment" благодари на феновете за търпението и ги уверява, че най-късно до вторник 14 юни ще бъде оповестена окончателната информация за фестивала.

Други новиниSofia Rocks 2011
RSS Новини